Min hverdag her i Manchester

Hola mis amigos! Dette blir et lite innlegg om noe av det som styrer min hverdag her i Manchester.

Har en spansk eksamen i morgen. For de som ikke vet det, så tar jeg nybegynner kurs i spansk i tillegg til sosiologi. Er ganske sikker på at jeg kommer til å stryke på denne da det er en lytte test og spanjoler snakker i en fart som om de skulle fått betalt for det! Har en aaaanelse om at jeg tok meg litt vann over hodet da jeg bestemte meg for å gjøre mest mulig ut av det første året her. 

Jeg er også med i noe som heter RA, Resident Association. Kort fortalt er vi en gruppe på ti personer som har ansvar for å arrangere ulike eventer for de 500 studentene som bor her. Blant annet har vi arrangert fester i baren vår, Halloweenfest, Komedie- klubb kveld, Sports kveld med blant annet Wii og Twister for å samle inn penger til et arrangement som heter Sports Relief, og mye mer. Det er også mye å se frem til. Blant annet i mai arrangerer vi en kjempestor utendørs grillfest, og i april skal vi på tur til fornøyelsesparken Alton Towers

Her er meg og noen av de herlige menneskene i RA på en nattklubb som heter HMV Ritz Her spiller folk Twister i baren vårHalloweenHåper alle får en kjempefin tirsdag! Tips; det er kommet ut nye episoder av How I Met Your Mother og Two and a Half Men. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits