Student-tips

Har akuratt vært ute og handlet mat for et par uker nå. Som student i England er de rimeligste matvarebutikkene ALDI og Tesco. Det er lurt og handle store mengder om gangen, og fryse ned porsjonsvis. En sparer penger, tid, og utgifter på småhandling av varer en egentlig ikke trenger.

Jeg pleier ofte å kikke etter tilbud på mine favorittvarer i forskjellige butikker, slik at jeg ender med det billigste alternativet. For eksempel idag kjøpte jeg 8pakning pepsi max for 2 pund (18kr) som egentlig koster dobbelt, og Nandos saus for 1 pund, normalt 2 pund. 

Alle varene ble til sammen 40pund, tilsvarende ca 360kr !!! Høyre hjørne: 3kg pakke pasta- I LOVE PASTA !Porsjoner av brød klar for frysingHa en flott mandag folkens! 

3 kommentarer

Dick & Daisy

27.02.2012 kl.12:50

Veldig lurt og økonomisk!

elly

27.02.2012 kl.15:08

Trur bror din (espen) kunne lert ein ting og to om sparing av deg gunni for har bruke 2-3 hundre kvar gong an går på butikken hehe å d e jaffal aen kvar dag hehe :-)

studentmanchester

29.02.2012 kl.00:03

elly: haha ja dei fleste konne sikkert lert litt av det tipset der! E så ufatteligt masse og velga i og vettu :S

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits