Last night in picturesI går kveld var vi en god gjeng ute og spiste på Iguanas, som ligger på Deansgate for de som eventuelt skulle lure. Spiste biff med tilbehør, smaken var kjempegod! Det er en meksikansk restaurant, her er link http://www.iguanas.co.uk/locations/manchester-deansgate Perfekt sted å gå en kveld en har lyst til å unne seg et noe litt mer eksklusivt måltid. Enten det er måltid for venner, familie eller kjærestepar!

Nå tenkte jeg og ta meg turen på trening, for så å skrive en oppgave etterpå. Er invitert på husfest ikveld, men denne helgen blir det nok en pause med uni-arbeid istedet! Ha en god helg alle sammen!! 

Én kommentar

martine Bergmann

25.02.2012 kl.13:03

Ser veldig koselig ut!<3

-Ha en fortsatt strålende helg!

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits