Hvorfor studere i Manchester

I 2011 Academic Ranking of World Universities kom University of Manchester på 38 plass i hele verden, 6 plass i Europa og 5 plass i Storbritania. 

Ved å studere ved universtitet i Manchester vil du få en utdanning som gjør deg svært attraktiv på arbeidsmarkedet. Sunday Times skrev blant annet dette:  "Manchester has a formidable reputation spanning most disciplines, but most notably in the life sciences, engineering, humanities, economics, sociology and the social sciences"

I bakgrunn ser du et av skolebyggene, University Place

 

Du ser kanskje ofte på typiske amerikanske high school filmer og tenker åh hvor kult hadde ikke det vært å få oppleve det!! Vel det er mulig! Og du kan gjøre det i Manchester, bare få timers flytur fra Norge.


Spennede og varierende natteliv! Alt fra puber til klubber hvor enn du trasker. Her er en video fra en av byen beste nattklubber, Sankeys. På dette klippet er det en mann som spiller saksofon til Dj'ens musikk. Det var en syyykt rå opptreden!! 

video:cimg7122

Til tross for at Manchester er en storby, så er ikke prisene like høye som i London, om du skulle vurdere og bo der. Sist onsdag var jeg på en pub som heter The Footage, der det ble servert øl til kun 1pund!!! Latterlig billig, og stedet var fullpakket med folk! Ikke helt som i Norge kan du si.... For en jente å studere i England er generelt en fordel, da diverse skjønnhetsprodukters priser ikke engang kan sammenlignes med norges skyhøye priser!

Ta for eksempel Redken hårprodukter. Hos frisøren i Norge betalte jeg 299,- per flaske av shampoo og balsam. Her i England bestilte jeg netopp online og betalte 18pund for både shampoo og balsam- latterlig forskjell!!!


 

Mancunians har en fantastisk morsom og rå aksent! Se videoen nedenfor for en liten smakebit haha

Jeg vil bare anbefale og studere i Manchester på det sterkeste. Du får bo i en storby, men opplever samtidig så mange jordnære og hyggelige mennesker. Det siste halvåret kan jeg med hånd på hjerte si har vært det beste halvåret i mitt liv. En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits