Min ukentlige timeplan

En vanlig skoledag her i Manchester for meg ser egentligt ikke så værst ut når jeg ser på min ukentlige timeplan for semester 2. Som oftest står jeg opp i 8 tiden, for å forberede meg til den kommende skoledagen. Jeg har fire forelesninger i uken, inkludert spansk som jeg har valgt til ekstra fag. I tillegg har jeg såkalte tutorials tre ganger i uken for hvert av sosiologi-fagene. Dette er et gruppearbeid med rundt 8 elever og en lærer, hvor vi har et ukentlig tema som vi diskuterer og arbeider med. På fredagen har vi også 1 time seminar. Her er vi en gruppe på ca 10 personer med en lærer, hvor vi diskuterer hva vi måtte lure på innenfor sosiologi-faget. 

Men til tross for at timeplanen ser ganske ok ut, så er det MYYYYYE arbeid som må gjøres utenom. Faktisk så er det meste arbeidet jeg gjør som universitetsstudent, arbeid jeg gjør på egenhånd. Jeg må forberede meg til forelesninger og tutorials. I tillegg har vi flere essayer som skal skrives i hvert fag over semesteret. Det er faktisk forventet at vi skal tilsammen arbeide 12 timer med hvert fag i uken, men dette er noe som selvsagt varierer uke fra uke avhengig av oppgaveskriving ol. 

Så there u have it, du som lurte på hvordan timeplanen min ser ut. Hvis du lurer på noe mer er det bare og ta kontakt! :)

2 kommentarer

Elise

06.02.2012 kl.22:58

Hei :) anngående spansk, hadde du noen forkunnskaper om dette faget? Er det høyt nivå :)? Søkte du på dette etter at du var kommet til England :)?

studentmanchester

07.02.2012 kl.01:04

Elise: På det studiet jeg går på, sosiologi er det krav om at en må tilsammen ha 60 poeng hvert semester. På sosiologi studiet har en 20 poeng med et valgfritt fag, og dette faget trenger ikke være innenfor sosiologi. Det kan for eksempel være psykologi, eller spansk som jeg tar. Jeg tar nybegynner kurs i spansk, så vi begynner helt fra scratch av. Så det er ingen krav om forkunnskaper i språket. For å være ærlig så er det mye arbeid og lære seg et nytt språk, i tillegg til å ta sosiologi. Det krever mye motivasjon, konsentrasjon, og vilje. Jeg får det til, men det er søren meg ikke lett og jeg gjør det nok ikke så bra som jeg skulle ønsket! Hvis jeg hadde vært deg, ville jeg heller tatt et kurs som går på engelsk, hvis du da har muligheten til å bruke 20 poeng på hva du vil i det faget du studerer.

Dette var noe som jeg søkte på etter at jeg var komt hit til England ja :)

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits