My first day in Manc, 2012

Det er så godt og være tilbake i Manchester igjen, selv om jeg på en annen side skulle ønske jeg kunne vært i Bergen med storebror som skal opereres.

I dag har jeg vært på biblioteket og håvet til meg de mest relevante bøkene for eksamen, før alle andre kommer og stikker av med dem! Deretter handlet jeg inn litt mat, litt sminke og annet smått i og med at det meste er såpass billigere her, i forhold til i Norge. Har savnet dette storby-livet!! Elsker å gå rundt i gatene, kikke på alle de gamle bygningene og de ulike menneskene som bor her. Det faktum at en kan gå rundt uten at noen vet hvem en er, er faktisk noe av det jeg liker mest med å bo i her. Ikveld blir det restaurant besøk med min gode venn Ammar fra Singapore. Det er ikke så mange studenter som er komt til byen enda, da vi ikke har eksamen før i slutten av januar. Jeg valgte og reise tilbake her såpass tidlig, da det er umulig for meg å studere og konsentrere meg med så masse familie og venner rundt meg. 

Tilbake til det lille, forsåvidt ganske kjedelige rommet mitt. Studeringen begynner for fullt i morgen tidlig!!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits