Karmøynytt

I dag har jeg blitt intervjuet av en flott dame som arbeider i Karmøynytt, Turid Vesterheim. For en koselig dame!! Legger ut linken til artikkelen på bloggen når den er kommet ut. Dette blir mest sannsynligvis i januar eller februar. Artikkelen skal handle om livet mitt som norsk utenlandsstudent i Manchester, England. Det blir spennende og se resultatet! Imens kan du ta en titt på denne artikkelen, om meg, som også er fra Karmøynytt http://www.karmoynytt.no/2011/11/24/vant-drommedag-i-london/ 

I morgen reiser jeg tilbake til Manchester. Gleder meg til å komme tilbake til en rutine hverdag, med skole, trening og henge med mine venner der. Da blir det tilbake til dette kjøkkenet, noe som egentligt er nedtur fordi det er ganske grått og kjedelig i forhold til kjøkkenet til mamma. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

studentmanchester

studentmanchester

24, Karmøy

Lærelysten 23 åring fra våte og vindfulle vestlandet. Er for tiden bosatt i Manchester, England. Her er jeg på mitt andre år som sosiologistudent ved Universitetet i Manchester. På denne bloggen får du hint og tips til hvordan søke deg som student til utlandet- søkeprosess, tips til hvordan skrive motivasjonsbrev, informasjon om campus ved Universitetet i Manchester, ol. Les mer her i kategori ?Om å studere og bo i England?- Skulle du lure, er det bare og spørre!

Kategorier

Arkiv

hits